If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ще пиете бира, направо пишете и мен , пък ако остане време и моята може да опаткаме с фаровете!!!
ем значи тая седмица няя да е ама другата щесе доразберем и направо двамата идвате от сутрин до вечер да ги направим и двете и готово и бира ще пием даже,до нас има блиско бирария
Здравейте колеги,
искам да Ви се похваля с новата ми придобивка от вчера колата ми е с фарове GTA и опушени мигачи на калници. Ще кача сега не много качественни снимки, т.е. мръсната ми кола до края на седмицата ще кача по добри. Колата като визия стана много по добре или поне аз така си мисля
Пич погледни фаровете на тая красавица дето съм показал на снимката-това са оргиналните ГТА фарове.Като си сложил някви обикновни фарове с почернено в края не си мисли,че имаш фарове от ГТА.Такива всеки мове да си направи,въпроса е оптиката на късите свтлини(така наречените лупи)-от 2 години ги търся и съм писал тема за това.Все пак ги намерих чрез човк на цена 1700 лв.-ужас.
Аз пък ще си намерим от тия с лупите, та малко да ви засенчим , е не че знам как ше стане щото са 600лв. , ама си е хубаво да помечтае човек и да поспами малко!!!
Прати моляте сайт да ги видя тея фарове за 600лв,защото ако са толкова пари и ако ГИ ИМА В НАЛИЧНОСТ,аз веднага ще си взема!!!!!!
Тоя сайт отдавна съм го проверил,и съм се свързал с хората които са побликували тези снимки на фаровете.Магазина е в Търново и въобще немогат да ми ги доставят,за съжаление .С една дума лъжа!!!!
Пич погледни фаровете на тая красавица дето съм показал на снимката-това са оргиналните ГТА фарове.Като си сложил някви обикновни фарове с почернено в края не си мисли,че имаш фарове от ГТА.Такива всеки мове да си направи,въпроса е оптиката на късите свтлини(така наречените лупи)-от 2 години ги търся и съм писал тема за това.Все пак ги намерих чрез човк на цена 1700 лв.-ужас.
Честито за фаровете, но все пак струват 1/3 от цената на колата
Колегите много добре са си направили фаровете и евала за което.
Не всички имат възможност да хвърлят много пари по колите си!
Колкото до оригиналните фарове GTA - цената им е около 400 лири, за комплект Малко те е метнал твоя човек
Точно за тия лупи говорех колега, това си е оригинален фар за GTA , обаче цената е малко соленичка иначе да бях си сложил досега, ама за сега само ще почерним малко моите
Точно за тия лупи говорех колега, това си е оригинален фар за GTA , обаче цената е малко соленичка иначе да бях си сложил досега, ама за сега само ще почерним малко моите
Днеска ходих до "Александра ауто" относна тея фарове за ГТА и точната цена с доставката излиза близо 1500 лв.Обаче има една фитка-фаровете идват с оригиналния ксенон за колата(баластрите с крушките-оргинални).Питах дали може само рефлекторите без ксенона-за сажаление нестава,защото си вървят комплект!!!
Днеска ходих до "Александра ауто" относна тея фарове за ГТА и точната цена с доставката излиза близо 1500 лв.Обаче има една фитка-фаровете идват с оригиналния ксенон за колата(баластрите с крушките-оргинални).Питах дали може само рефлекторите без ксенона-за сажаление нестава,защото си вървят комплект!!!
Давай ще търсиме по евтинийка, че на Зендер пакета ми ще стоят страшотно, а пък и да поглезим хубавицата!!!
Все пак не са крайно лоши. Но са много различни от идеята на Алфа. Иска ми се да си сложа такива, но не мога да си ги представя как ще седят. Страхувам се да не се окаже, че изглеждат грозно. Много ми се иска да купя фарове от GTA с лупите, но не намирам тях.
Все пак не са крайно лоши. Но са много различни от идеята на Алфа. Иска ми се да си сложа такива, но не мога да си ги представя как ще седят. Страхувам се да не се окаже, че изглеждат грозно. Много ми се иска да купя фарове от GTA с лупите, но не намирам тях.
Тия са с диоди като на Ауди R8,А5 и новата А4, ама ми се струва, че ще изглеждат много яко, вижте на Ферариста, сам си ги е правил и на тъмно са супер, а така вградени сигурно ще са още по яки!!!
Comment